Navigation Menu+

  ЗА НАС

Деси Савева

Основател на Mentalina

Аз съм Деси, собственик и двигателна сила на Менталина. За мен Менталина е проектът на живота ми- реализиран с много любов, труд и лично отношение към всеки клиент. С радост работя за клиентите си, за да внеса щипка ментализъм в техните специални моменти и празници, за да ги превърна заедно с екипа си в незабравимо и запомнящо се приключение.

Менталина е синоним на отдаденост, на лично отношение, на любов. За Менталина няма невъзможни неща, неосъществими идеи, неизпълними задачи. Всеки проект е сътворен не с ръце, а с душа. Всеки проект е индивидуален и съобразен с виждането и желанията на клиента. Приемам всяко събитие като ново предизвикателство, пречупено през погледа на клиента и през неговия и моя вътрешен свят! Работя не с готови решения и в рамката на общоприетото, а в широкия кръг на индивидуализма и на границата на сладката лудост на креативността.

Аз съм Деси- работя с педантичността на инженерното си образование; с вниманието придобито от стажа ми на банер; с артистизма, който е продиктуван от сърцето и душата ми.  А Менталина? Менталина е проектът на живота ми!

Call Now Button
error

Последвайте ни в социалните мрежи?