Navigation Menu+

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Страхотна Деси ! Изключително лесна комуникация , удовлетворяване на всички желания и идеи ! Всичко беше перфектно , детето ми беше истински щастливо от това което създаде за него !

Валентина Китева-Апостолова

Friendly, beautiful decoration, well organised and made with love!
Много доволна!Просто перфектни, красиви декори и вкусни торти и сладки!Благодаря Ви!

Надежда Лилова

Деси създаде страхотен декор за нашият повод – истински празник за душата ❤️ Продължавай все по-смело да твориш и да радваш ❤️

Нели Ненкова

Страхотни, позитивни и с настроение превръщат повода в истински празник! Благодаря за търпението, отдадеността и вниманието към всеки детайл!

Полина Тоскова

Като Фотограф,който е бил на доста Рождени дни искам да кажа ,че тя е уникално -различна в това,което прави!Прави го с много любов,а всеки знае ,че когато е така ,винаги става съвършено!!!!УСПЕХ И НАГОРЕ към ВЪРХА!!!!!

Яна Раева

Превърнаха празника на дъщеря ми в истинска приказка! Всичко беше прекрасно и гостите ни останаха очаровани. Благодаря безкрайно много за положеното търпение и отделеното време! Страхотни сте!

Камелия Грънчарова

Огромни благодарности на Деси, че направи празника ни толкова вълнуващ и незабравим!🎠🎠🎠!
Креативност, прецизност и лично отношение……това е 
” МЕНТАЛИНА”

Даниела Атанасова

Бих искала да изразя благодарността си към Деси за високия професионализъм, пълната подкрепа и личната ангажираност. В нейно лице намерих приятел, който мечтаеше заедно с мен. 🎀❤️🌹

Николета Стратева

Деси е изключителен професионалист, енергията с която прави всичко се забелязва в крайния резултат. Работата с нея е изключително удоволствие! Препоръчвам я на всички, които искат да направят празника си по вълшебен и красив!

Десислава Петкова

Стилът на Менталина и Деси отговори на 100% на това, което исках. Доверих й се сляпо и крайният резултат беше вълшебен. Съобрази се с моите желания и сътвори приказка за една малка принцеса за краткия срок, който имаше. Благодаря !

Илиана Константинова

Креативна, мила, направи и невъзможното, за да имам всичко, което пожелах! Благодарна съм и от сърце ♥️ и желая да продължава да радва хората и да ги прави щастливи с творенията си !

Димитрина Колева

Страхотни идеи и отношение към детайла!Винаги обратна връзка и съгласуване до изпипване и на най-малката подробност 🎂🌺🌻🍬🍭!За всеки голям празник разчитаме на Менталина и на лъчезарната и отдадена на своята работа “менталинка” Деси и нейният екип 😊

Десислава Спасова

Когато обичаш това, което правиш и в комбинация с това обожаваш деца, резултатът е съвършенство, приказка и магия. Допълнен от топлината на детските усмивки, а те са най-скъпото ни. 
Ако искате истински да зарадвате детето си, изберете Менталина ! Креативността на Деси, любовта и към децата и спокойствието и, я правят истински професионалист в работата.

Камелия Саферинова

Call Now Button
error

Последвайте ни в социалните мрежи?