Navigation Menu+

УСЛУГИ

 

ДЕТСКИ

РОЖДЕН

ДЕН

Несъмнено рождения ден, особено ако той е първи, на Вашето дете е много вълнуващ и същевременно изпълнен с много въпросителни момент. От това къде да се проведе до каква ще е декорацията, Менталина може да извърви целия път с Вас, като превърнем мечтите Ви в реалност. На Вас остава да се доверите и да се насладите

Както за най – малките, така и за вече порасналите деца, рождения ден може да бъде незабравим празник. С декорация и сладка маса от Менталина ще внесете стил, завършеност и красота във Вашия празник. Също така може да зарадвате любим човек с подобен подарък

 

 

ЮБИЛЕЙ

 

 

КРЪЩЕНЕ

Кръщенето може да бъде в тесен семеен или голям празник със сладка маса, балони и много декорация. Ние от Ментална изготвяме ръчно тематични комплекти за кръщенета, изцяло според Вашите желания. Ако искате голямо събитие ние сме насреща, можем да Ви помогнем с намирането на подходящо място и цялостната декорация на мястото.

Напоследък все по – често този ден се превръща в незабравим празник. Денят, в който представяте своето бебче на света може да бъде невероятно красив и запомнящ се благодарение на Менталина.

 

ПОГАЧА

 

GENDER

REVEAL

PARTY

Най- новия и модерен начин да разбереш пола на бебето си е с невероятно ”Gender Reveal Party”. Идеите са много и разнообразни от цветен пушек до разрязване на торта с цветен блат. Още един миг, който може да направите запомнящ се за Вас и за близките Ви.

Когато наближи раждането на бебчето може да си спретнеш едно чудесно “Baby Sower Party”. Би било страхотно да се срещнеш с доста приятелки за които няма да имаш никакво време скоро /в кръга на шегата/.

 

BABY

SHOWER

 

ДЕКОРАЦИЯ

 

 

За всеки празник можем да спретнем декорация, като по-този начин Вашето място ще стане още по-уютно и тематично.

Все по- често представите за сватбите са за доста минималистична декорация, семпла и изчистена. Ние от Менталина сме перфектни в това да обръщаме внимание на финните детайли и завършената декорация да носи усещане за чистота, финес и частичка ментализъм.

 

 

ТЕМАТИЧНИ

СВАТБИ

 

 

ТЕМАТИЧНИ

БЕБЕШКИ ПАНА

И ВИЗИТКИ

Случвало ли Ви се е да забравите колко грама се е родило вашето дете? Точно това е и идеята на визитката и паното, всеки който е родител може да потвърди, че миговете, първите думи или действия, или каква е била любимата му книжка се забравят много бързо. Бебешката визитка и паното са страхотни подаръци за погача или първи рожден ден.

банери, покани, топери, тейбъл лейбъли, етикети за бутилки, пропсове за снимки

Все повече майки избират да организират празника на детето си или пък да изненадат някой за рожден ден сами. Или пък харесвате Менталина, но сте в далечен град. Нашите частични декорации могат да Ви помогнат да добиете една завършена визия на Вашия празник. Темите могат да бъдат много и разнообразни, а ние може да реализираме всичко за което си мечтаете.

 

 

 

КОМПЛЕКТИ

ЗА ЧАСТИЧНА

ДЕКОРАЦИЯ

Последвайте ни в социалните мрежи?