Navigation Menu+

УСЛУГИ

 

ДЕТСКИ

РОЖДЕН

ДЕН

За всяко дете рожденият му ден е невероятно вълнуващо събитие. Още от първото си тържество, дори да не осъзнава значимостта на повода, то усеща сладките емоции и трепет на мама и татко. От избора на място, през създаване на концепция и реализиране на цялостната идея за декорация, екипът на Менталина ще извърви пътя с Вас, ще превърне и най- смелите Ви мечти в реалност и ще реализира и най- нестандартните Ви идеи! Нека на рождения ден на детето Ви, Ваш  ангажимент да бъде да се забавлявате, да се радвате на щастието на детето си и да се насладите на празника!

В живота на човек има рождени дни, които заслужават специално внимание – юбилеите. Юбилеите ни връщат назад в спомените, те са празници на които си обещаваме и си пожелаваме още много дълги години, приятни емоции и незабравими мигове. Доверете се на Менталина, за да отбележите новата декада в живота си по подобаващ, запомнящ се, стилен, неповторим и емоционален начин. А защо не и да подготвим заедно парти- изненада за юбилей, като подарък на Ваш скъп и любим човек?

 

 

ЮБИЛЕЙ

 

 

СВЕТО КРЪЩЕНИЕ

Тайнството на светото кръщение, което е най- знаменателният момент в живота на един човек, може да бъде почетено по подходящ начин. Тържество в тесен семеен кръг или голям и пищен празник, Менталина ще удовлетвори Вашите желания и ще пресъздаде Вашите идеи с тематична украса и  красиви, стилни, ръчно изработени комплекти, които да внесат цвят и да допринесат за тържествеността на този ритуал.

40-тият ден след раждането на бебето, когато мама вече се съвзема, а бебето е укрепнало, е денят, в който по стара традиция се прави бебешката погача. В този ден, екипът на Менталина ще бъде до Вас, ще Ви осигури прекрасно преживяване, което да запомните за цял живот! Оставете се в нашите ръце и изживейте приказната погача на Вашето бебе!

 

ПОГАЧА

 

GENDER

REVEAL

PARTY

Втората въздействаща емоция след положителния тест за бременност е емоцията от узнаването на пола на бебето. Превърнете този миг в незабравим момент с вълнуващо тематично Gender Reveal парти. Екипът на Менталина ще се погрижи то да бъде запомнящо се, уникално и невероятно. Цветен пушек в розово или синьо, блатове на торта в цвета на пола на бебето и много други хиляди оригинални и впечатляващи идеи. Менталина знае как….

Когато започне обратното броене преди раждането, а дългоочакваната среща с бебето наближи, идва момент за едно знаменателно и запомнящо се тържество, което да ознаменува последните дни на мама, в които тя е господар на сърцето си. Защото след раждането, сърцето на мама вече ще тупти извън тялото, в нейната сбъдната мечта- рожбата ú. Насладете се на удивително Baby shower парти, което да бележи края на бременността. С невероятните концептуални декорации на Менталина, Вашето парти ще се превърне в паметно!

 

BABY

SHOWER

Сватбата – новото начало за двама души, намерили обща посока в живота си и открили своята друга половина… Ако желаете сватба, която да се превърне във Вашата приказка, да пресъздава Вашата история по неповторим начин, всеки детайл да разказва за Вашата голяма и истинска любов, изберете Менталина. Ние, като едни безкрайни романтици, с поглед върху фините детайли, с перфекционизъм, професионализъм и внимание ще се погрижим за Вашата прекрасна сватба, която ще се превърне в еталон на стил, грация и финес.

 

 

ТЕМАТИЧНИ

СВАТБИ

 СПЕЦИАЛНИ

ПОДАРЪЦИ ЗА СПЕЦИАЛНИ

ПОВОДИ

Бебешки визитки, пана на новородени, партита- изненада, нестандартни решения и уникални авторски подаръци- екипът на Менталина може да бъде Ваш „съучастник” в създаването на емоции и незабравими спомени за близки, приятели и семейство! Ако желаете да блеснете с най- оригиналните и запомнящи се подаръци, свържете се с нас. Ние ще Ви предложим идеи и реализации, които никой друг няма да успее!

Тематични банери, нестандартни покани, тейбъл картички, стилни и оригинални етикети за бутилки, невероятна украса за маса, запомнящи се феерични водопади от балони и много други, могат да бъдат създадени по зададена от Вас тема, в концепция отговаряща на Вашите виждания за стил, естетика и цветово оформление. Менталина ще се погрижи мечтите Ви да бъдат реализирани, а празникът Ви да бъде незабравим. Без значение в коя част на страната се намирате, екипът на Менталина е на един клик разстояние от Вас и за Вас.

 

 

 

ТЕМАТИЧНА

ДЕКОРАЦИЯ

Call Now Button
error

Последвайте ни в социалните мрежи?